• Po „Kuchennych Rewolucjach” przeprowadzonych w ubiegłym tygodniu przez Magdę Gessler i ekipę TVN bar „Niebo w Gębie i na Talerzu” przekształcił się w restaurację o nazwie „Latający Johan”. Wystrój z zielono-pomarańczowego przemienił się w błękity, na ścianach pojawiła się fototapeta z wielkimi wiatrakami i cudowną ceramiką. W nowym menu zaistniały potrawy przygotowane specjalnie na potrzeby pabianickiej kuchni przez Magdę Gessler: sałatka śledziowa, zupa serowa z grzanką (9 zł), polędwica z sosem z orzechów ziemnych (17 zł) oraz pierogi z mięsem (9 zł).

    Wszystkie dania serwowane przez właścicieli są smaczne, przygotowane własnoręcznie i codziennie ze świeżych produktów. Atmosfera lokalu jest domowa, bo takie są serwowane dania. Dla najmłodszych przygotowany jest kącik zabaw.

    Właściciele zapraszają codziennie od godziny 12.00 (oprócz poniedziałków).

    Odcinek „Kuchennych Rewolucji” z udziałem pabianickiej restauracji będzie emitowany jesienią.

    Udostępnij